Krijg ik hulp van CK Service om zelf mijn douche te plaatsen?

Is je douche aan vervanging toe en ga je liever zelf aan de slag? Of heb je grote renovatieplannen en wil je graag zelf de handen uit de mouwen steken in je badkamer?  Ook wanneer je liever zelf je douche wilt plaatsen, helpt CK Service je graag.

Let wel op: zelfs voor een ervaren badkamerspecialist is het vervangen van een douche niet in 1-2-3 geknipt. Zo heb je eerst en vooral het juiste materiaal nodig. Maar ook kennis van zaken en een beetje handigheid zijn mooi meegenomen. Je wil vermijden dat het water uit je leidingen spuit wanneer je straks aan de slag gaat, toch?

Technische ondersteuning nodig om zelf je douche te plaatsen?

Een goed voorbereid man is er twee waard, maar eerlijk is eerlijk: zelf een douche plaatsen, je doet het waarschijnlijk niet iedere dag. Wij gelukkig wel, en we helpen je graag je douche te vervangen. Hoe? Met ons aangepast en kwalitatief aanbod voor doe-het-zelvers. Wij adviseren je welk model het best in jouw badkamer en bij jouw behoeften past.

Daarnaast kan je rekenen op onze technische ondersteuning. Je douche wordt aan huis geleverd en je ontvangt een duidelijke handleiding om zelf je douche te plaatsen. Verder delen we handige tips en vertellen we je waarop je moet letten tijdens het monteren.

Kom je toch in de problemen tijdens de werken? Dan kan je ons altijd telefonisch bereiken via +32 493 33 39 88 met je vragen. Zit je echt vast? Dan komen we graag ter plekke om je te begeleiden. Uiteraard hangt daar wel een meerprijs aan vast.

Meer informatie? Neem een kijkje in ons aanbod voor zelfbouw of Contacteer ons. We staan klaar om je te helpen!

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...