Project Lier: van een lekkende douche naar een nieuwe douchecabine

We zien het bij CK Service helaas al te vaak voorkomen: een bad of douche die niet helemaal op de juiste manier geïnstalleerd werd, met alle gevolgen van dien. Soms komen deze pas jaren later naar boven en krijg je lekken, een slechte afwatering of schimmel in je douche. Vervelend! 

Dat was ook het geval in deze badkamer in Lier. De afwatering van de douche was niet goed, waardoor het water niet goed wegliep. Het gevolg? Na het nemen van een douche moest onze klant met een dweil aan de slag om het water van de lekkende douche op te nemen.  

 Tijd dus voor een nieuwe douche! CK Service haalde de oude, lekkende douche weg en installeerde een moderne, nieuwe douchecabine in de plaats. We besteedden extra aandacht aan de afwatering, waardoor de bewoner geen dweil en emmer meer hoeft boven te halen na het nemen van een douche. 

Zit jij thuis ook met een lekkende douche? Of loopt het water slecht weg? Dan is het misschien eens tijd voor een nieuwe douche. Neem contact met ons op voor meer informatie.  

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...