Seniorendouche

Ongelukken zijn snel gebeurd in de badkamer

Is uw badkamer aangepast aan uw leeftijd? Ook als u straks een dagje ouder wordt?

Veel mensen willen graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen wanneer ze ouder worden. Alleen is hun badkamer, en meer specifiek hun douche, daar niet altijd op voorzien.

Zo ontstaan er snel gevaarlijke situaties zoals valpartijen of andere ongelukken!

Een badkamer aangepast aan uw leeftijd met een seniorendouche

Kan u daardoor niet meer thuis blijven wonen op latere leeftijd? Natuurlijk wel! Tenminste, als u bereid bent om uw badkamer te voorzien van de nodige aanpassingen.

Zo kan CK Service uw huidige bad of douche vervangen door een seniorendouche. Deze douche heeft:

  • een lage instap: met zo’n 3 cm hoogte zijn ze zelfs de laagste in de markt
  • een antisliplaag: om het risico op valpartijen zo klein mogelijk te maken
  • handgrepen: die extra steun en comfort bieden bij het in- en uitstappen van de douche
  • opklapbare douchestoel: staat niet in de weg van huisgenoten die het niet gebruiken, maar komt wel van pas om zittend te douchen

Heeft u vragen over of interesse in onze seniorendouches? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag met advies en/of een vrijblijvende offerte.

Hoe gaan we te werk?

Wilt u uw douche of bad graag laten vervangen door een seniorendouche? Zo gaan we te werk!

Stap 1: Voorbereiding

Voor we van start gaan, nemen we samen met u nog een keer de plannen door om ervoor te zorgen dat alles correct wordt geïnstalleerd. We sluiten het water af en maken de badkamer klaar om schade tijdens de afbraakwerken te voorkomen.

Stap 2: Afbraak

We verwijderen uw oude bad of douche en wijzigen de bestaande afvoer en aansluitingen zodat ze perfect aansluiten op uw nieuwe seniorendouche. Het afgebroken materiaal nemen we mee zodat u zich daar verder geen zorgen over hoeft te maken.

Stap 3: Plaatsing

We plaatsen uw nieuwe seniorendouche. Eerst installeren we de douchebak, daarna de glazen en wandpanelen. Afhankelijk van de gekozen opties, plaatsen we ook (extra) handgrepen en een douchezitje.

Stap 4: Controle

We testen alles uitvoerig. Daarna tonen we u het resultaat en leggen we u uit hoe alles werkt en hoe u uw veilige douche kunt onderhouden. We laten uw badkamer netjes achter, zodat u meteen kunt genieten van uw nieuwe douche!

Stap 5: Aanvraag

Mogelijk komt u in aanmerking voor een premie voor uw seniorendouche. Daarmee kan u tot € 5000 terugkrijgen voor de renovatie van uw douche of badkamer. Hier vindt u een volledig overzicht, maar indien gewenst, helpen we u graag met de aanvraag van uw premie(s).

Heeft u vragen over of interesse in onze seniorendouches? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag met advies en/of een vrijblijvende offerte.

Enkele tevreden klanten

“Ik ben invalide en ik heb onlangs een douche en toilet laten plaatsen. Vroeger moest ik kunst- en vliegwerk doen om in het bad te geraken. Nu niet meer, dus ik ben blij met mijn douche.”

Veronique D.

“Knap werk en zo vlug gedaan. Mijn ouders zijn in de wolken!”

Caroline M.

“Wij zijn super tevreden. Mooie en propere afwerking, vriendelijke mensen die luisteren naar jouw noden. Geen firma die je een ganse badkamer wil aansmeren. Een echte aanrader voor mensen die hun oude douche of bad willen vervangen door een comfortabele douchecabine.”

Diana L.