X
 

Krijg je een aanpassingspremie voor je badkamer van CK Service?

Droom je van een nieuwe badkamer? Dan kan een premie voor je badkamerrenovatie vast helpen om die droom waar te maken.

Hieronder vind je een overzicht van de premies. We zetten de belangrijkste zaken voor jou op een rij.

Aanpassingspremie voor je badkamer

In Vlaanderen bestaat er een aanpassingspremie voor je badkamer. Deze aanpassingspremie heeft als doel om ouderen te helpen om langer in hun eigen huis te blijven.

Je kan zo’n premie dus krijgen als je werken uitvoert die je woning aanpassen aan de noden van het ouder worden, bijvoorbeeld het plaatsen van een aangepaste badkamer of een toilet op een andere woonverdieping.

Hier vind je meer informatie en alle voorwaarden.

Woon je in Vlaams-Brabant? Dan heb je geluk, want de provincie Vlaams-Brabant biedt je een extra premie voor je badkamerrenovatie van maximum € 2.500. Nog meer goed nieuws: je mag beide aanpassingspremies zelfs combineren! Hier lees je alle informatie en voorwaarden.

Mijn VerbouwPremie voor je badkamer

Voer je werken uit in een woning van minstens 15 jaar oud? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor ‘Mijn VerbouwPremie’ voor je badkamer van de Vlaamse Overheid.

Afhankelijk van je inkomen en je situatie bedraagt de premie voor je badkamer 35% tot 50% van de goedgekeurde facturen. Het maximale bedrag waarvoor je een premie kan aanvragen bedraagt € 7500, waarvan je dus mogelijk tot € 3750 terugkrijgt.

Belangrijk: Vanaf 2024 zijn lagere percentages van toepassing (25% – 35%). Wil je meer weten over Mijn VerbouwPremie voor je badkamer? Hier vind je alle voorwaarden.

Extra tip: ook in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bestaat er een renovatiepremie die je voor je badkamer kunt gebruiken.

Tegemoetkoming VAPH

Ook het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap biedt in bepaalde situaties een tegemoetkoming voor het aanpassen van hun woning, waaronder aanpassingen aan het sanitair.

Deze tegemoetkoming is er natuurlijk enkel voor personen die omwille van hun handicap bepaalde aanpassingen willen doen.

Klik hier voor meer informatie over de tegemoetkomingen van het VAPH.

Premiezoeker

Een handige tip: via de Premiezoeker van de Vlaamse Overheid kun je snel een overzicht krijgen van de premies voor je badkamerrenovatie waar je mogelijk voor in aanmerking komt.

Je hoeft slechts 3 vragen in te vullen, de tool doet de rest. We raden je wel nog steeds aan om de specifieke voorwaarden voor de premies goed na te kijken.

Advies nodig voor de premie voor je badkamerrenovatie?

Ben je klaar voor een nieuwe badkamer en wil je graag advies over een mogelijke premie voor je badkamer?

CK Service overloopt aan het begin van jouw renovatieproject de mogelijkheden en helpt je ook graag bij de aanvraag van je premies.

Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte en/of een afspraak om jouw droombadkamer te bespreken!

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...