X
 

FAQ

In welke regio’s is CK Service actief?

In welke regio’s we actief zijn? Wel, het antwoord is eigenlijk eenvoudig: we plaatsen onze douches in heel het land. Klik hier voor meer informatie.

Jouw badkamer renovatie: welke prijs betaal je bij CK Service?

Voor je badkamer renovatie is prijs – naast kwaliteit en snelheid – natuurlijk een belangrijke factor. Ontdek hier hoeveel jouw badkamer kost bij CK Service!

Heeft CK Service een showroom voor zijn badkamers?

Nee, CK Service heeft geen showroom voor zijn badkamers. Maar dat hoeft geen probleem te zijn! Ontdek hier waar je onze douches en badkamers kunt bekijken.

Kan CK Service een hangtoilet plaatsen?

Ja, CK Service plaatst met plezier jouw hangtoilet! Ontdek hier de voordelen, hoelang het duurt om het te plaatsen en hoeveel het kost.

Wat is Kerlite en wat zijn de voordelen voor je badkamer?

Kerlite is een sterk materiaal dat we gebruiken om badkamer- en douchewanden te bekleden. Wil je weten waarom? Ontdek hier de voordelen van Kerlite wandpanelen voor je badkamer!

Kan CK Service ook alleen een nieuwe douche plaatsen?

Ja, CK Service plaatst met veel plezier alleen een nieuwe douche. Je hoeft dus niet je hele badkamer te laten renoveren als je dat niet nodig vindt. Bovendien hebben we daar slechts 1 dag voor nodig.

Hoe verloopt de renovatie van je badkamer bij CK Service?

Van eerste afspraak tot after-sales service: bij de renovatie van je badkamer doorlopen we steeds een vast stappenplan. Meer weten? Ontdek het hier!

Een wasmachine in de badkamer plaatsen, mag dat?

Meer plaats in je badkamer? Of ga je net kleiner wonen en wil je je wasmachine in de badkamer installeren? CK Service vertelt je of dat een goed idee is.

Kan CK Service mijn kleine badkamer renoveren?

Een kleine badkamer renoveren? Dat is meestal geen makkelijke klus. Ontdek hier hoe CK Service kan helpen bij het verbouwen van je kleine badkamer.

Kan CK Service mijn badkamer inrichten?

We krijgen bij CK Service weleens de vraag of we naast het plaatsen ook je badkamer inrichten. Benieuwd naar het antwoord? Je ontdekt het hier!

Wat zijn de voordelen van een lage douchebak?

Twijfel je of een lage douchebak wel iets voor jou is? CK Service helpt je bij je keuze. Ontdek hier enkele voordelen van een douchebak met een lage instap.

Waarop moet je letten als je zelf je inloopdouche wil plaatsen?

Zelf je inloopdouche plaatsen? Dat kan, als je een beetje handig bent. Lees hier 3 zaken waarop je moet letten voor je aan de slag gaat.

Wat zijn de voordelen van een badkamerrenovatie door CK Service?

Bij CK Service kun je terecht voor een snelle en kwaliteitsvolle badkamerrenovatie. Ontdek nu de voordelen van een badkamerrenovatie door CK Service!

Hoelang duurt een badkamer-renovatie door CK Service?

Geen zin in een lange badkamer-renovatie? Dan is CK Service dé badkamerpartner voor jou! Ontdek hier hoe snel we jouw badkamer-renovatie kunnen uitvoeren.

Krijg je een aanpassingspremie voor je badkamer van CK Service?

De aanpassingspremie van de Vlaamse overheid helpt ouderen om langer thuis te wonen. Heb jij recht op zo’n premie? Ontdek het hier!

Op welke beurzen staat CK Service?

Wil je onze badkamers in levenden lijve komen bekijken en ons meteen al je vragen stellen? Bezoek dan onze beursstand op één van deze beurzen:

  • Bouw & Reno in Antwerp Expo van 13/01/2024 – 21/07/2024
  • Wonen in de Nekkerhal van Mechelen van 27/01/2024 – 29/01/2024 en 02/02/2024 – 04/02/2024
  • Batibouw in Brussels Expo van 17/02/2024 – 25/02/2024

Wat is een Japans toilet?

Een Japans toilet reinigt je billen zacht met water. Bovendien heeft het nog tal van andere snufjes. Ontdek hier wat een Japans toilet precies is en waarom je het zou gebruiken.

Kan CK Service een douchestoel plaatsen?

Heb je tijdens het douchen nood aan de steun en het comfort van een douchestoel? Ontdek hier op welke manieren CK Service je kan helpen!

Kan CK Service mijn douche aanpassen voor senioren?

Op een veilige en comfortabele manier douchen? Ook wanneer je een dagje ouder wordt? Ontdek hier hoe CK Service je douche aanpast voor senioren.

Wat zijn de nadelen van een badkamer renovatie zonder breken?

Een kwaliteitsvolle nieuwe badkamer zónder breekwerk: te mooi om waar te zijn? Ontdek hier de nadelen van een badkamer renovatie zonder breekwerk.

Kan ik bij CK Service mijn eigen douche op maat samenstellen?

Een douche die je volledig op maat kan samenstellen? Ontdek bij CK Service het Kocoon-model, de gepersonaliseerde douchecabine.

Wat zijn de voordelen van een gesloten douchecabine?

Een inloopdouche beter dan een douchecabine? Daar zijn we bij CK Service nog niet zo zeker van. Ontdek hier 5 voordelen van een douchecabine. 

Een bad vervangen door een douche, hoe gaat dat in zijn werk?

Wil je het bad in je badkamer laten vervangen door een douche? Hier lees je hoe CK Service in 1 dag tijd je bad vervangt door een nieuwe douche.

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...