X
 

Kan CK Service mijn kleine badkamer renoveren?

Wil jij je kleine badkamer renoveren? Wil je de ruimte efficiënter benutten en vind je een douche én een bad een beetje overbodig ? Zou een nieuw badkamermeubel handiger zijn? Of wil je je badkamer gewoon in een mooi nieuw jasje steken?

Als badkamerspecialist kan CK Service je helpen!

Kleine badkamer renoveren door CK Service

Om meteen al een eerste vergissing uit de wereld te helpen: een kleine badkamer renoveren betekent voor een badkamerspecialist als CK Service niet per sé minder werk. Een douche of bad uitbreken blijft dezelfde klus, of je badkamer nu klein of groot is.

Hetzelfde geldt voor het aansluiten van leidingen, het installeren van kranen en het op maat snijden en plaatsen van wandpanelen. Daar is een zekere precisie voor nodig en kwaliteit vraagt nu eenmaal tijd, ongeacht de grootte van je badkamer. Meer zelfs, een kleine badkamer renoveren met minder bewegingsvrijheid, is soms een grotere uitdaging dan een badkamer met meer plaats.

CK Service gaat grote én kleine uitdagingen aan

Of we nu een grote of een kleine badkamer renoveren, bij CK Service gaan we elke uitdaging met veel plezier aan. Door enkele aanpassingen, bijvoorbeeld het vervangen van je bad door een douche, kunnen we er zelfs voor zorgen dat je badkamer veel ruimer oogt.

Weet je niet zo goed hoe je je kleine badkamer moet renoveren? Dan adviseren wij je graag! Dankzij onze jarenlange ervaring in badkamerrenovaties, kunnen we je een oplossing op maat bieden.

Aarzel dus niet om ons te contacteren. Wij horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...