Onze toiletten

Een comfortabel én stijlvol toilet

Een toilet moet in de eerste plaats natuurlijk comfortabel zijn, maar dat staat niet in de weg dat het ook mooi en stijlvol kan zijn. Bovendien is het ene toilet het andere niet. Ontdek hieronder de verschillende soorten toiletten waarvoor je terecht kunt bij CK Service.

De toiletten van CK Service

Staand toilet

Het staand toilet is het klassieke toilet zoals we het allemaal kennen. Bij CK Service kun je terecht voor een comfortabel en stijlvol staand toilet, van een klassiek tot een meer modern design.

Hangtoilet

Een hangtoilet heeft heel wat voordelen. Zo is het makkelijker om te poetsen en is het comfortabeler. Je kan immers zelf de hoogte kiezen waarop het toilet geplaatst wordt. Bovendien ziet een hangtoilet er gewoon eleganter en moderner uit.

CK Service heeft 3 verschillende modellen:

  • een standaard hangtoilet,
  • een compact hangtoilet dat past in iedere badkamer of toiletruimte,
  • een hangtoilet zonder spoelrand, waardoor er geen kalk of vuil achter de spoelrand kan blijven zittten.

Japans toilet

Zeg nooit zomaar toilet tegen een Japans toilet. Een Japans toilet is namelijk uitgerust met tal van extra snufjes.

Het meest kenmerkende is natuurlijk de warmwaterstraal die je billen schoonmaakt na afloop van je toiletbezoek. Je hebt dus geen toiletpapier meer nodig. Dat verhoogt niet alleen het comfort, maar kan ook helpen bij aambeien en andere medische problemen.

Daarnaast heeft een Japans toilet bijvoorbeeld ook een verwarmde wc-bril. Wil je meer weten over de verschillende snufjes van een Japans toilet? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Vergruizer

Heeft je badkamer nog geen moderne (brede) afvoer voor je toilet? Dan is een vergruizer de beste oplossing. Die vermaalt de ontlasting en het gebruikte toiletpapier, die vervolgens samen met het spoelwater kunnen worden afgevoerd via de afvoer van de douche.

Een vergruizer wordt vooral ingezet in badkamers in oudere huizen, maar laat in principe toe om een toilet te installeren waar je maar wilt – zolang er maar een gewone (smalle) afvoer ligt.

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...