X
 

Wat zijn de voordelen van een douchetoilet?

Een douchetoilet biedt de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar ultieme hygiëne en comfort. Dit kwaliteitsproduct zorgt voor een fris en verzorgd gevoel na ieder toiletbezoek.

Hoe werkt een douchetoilet?

Een douchetoilet gebruikt warme waterstralen om de intieme zone te reinigen. De ingebouwde föhn droogt vervolgens het onderlichaam. Je hebt dus geen toiletpapier meer nodig. Ook kan je met de afstandsbediening de waterdruk, watertemperatuur en de positie van de sproeiers afstellen. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende opties: een warme bidetdouche, een zachte ladydouche en een massagemenu. Zo is het mogelijk om je toiletervaring volledig af te stemmen op je persoonlijke voorkeuren en behoeftes.

Waarom kiezen voor een douchetoilet?

Wie eens het gemak en comfort heeft ervaren van dit toilet, wil vaak niets anders meer:

  • Warm water reinigt veel grondiger en zachter dan toiletpapier. Met een douchetoilet vermijd je huidirritaties en jeuk die kunnen worden veroorzaakt door toiletpapier of vochtige doekjes.
  • Een douchetoilet is hygiënischer dan een gewoon toilet, want de waterstraal doet het werk, je hoeft zelf je handen niet te gebruiken en door de vele opties is een uitgebreide reiniging mogelijk. Zo voel je je na ieder gebruik volledig schoon en fris.
  • Het toilet is uitgerust met luxe functies voor extra comfort, zoals een automatisch deksel, een systeem dat geurtjes neutraliseert en een verwarmde toiletbril.


Voor wie?

Een douchetoilet is de ultieme weldaad tijdens een toiletbezoek. Het is daarom ideaal voor mensen met een gevoelige intieme zone, maar ook voor wie gewoon op zoek is naar dat extra stukje luxe en wellness in de badkamer.

Wil je graag het comfort en hygiëne van een douchetoilet bij jou thuis ervaren? Bekijk hier onze toiletten en contacteer ons voor meer informatie. We helpen je graag verder!

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...