X
 

Renovatie van je badkamer, hoe verloopt dat bij CK Service?

Droom je van een renovatie van je badkamer? Om ervoor te zorgen dat je nieuwe badkamer helemaal bij je past, doorlopen we steeds een beproefd stappenplan.

Wil je meer weten? Lees hier hoe een badkamerrenovatie precies verloopt bij CK Service.

Renovatie badkamer: in 5 stappen naar een nieuwe badkamer

1.    Eerste afspraak

Na ons eerste contact via telefoon of mail, maken we een afspraak om een kijkje te nemen bij jou thuis. Zo krijgen onze badkamerspecialisten een duidelijker zicht op de huidige omstandigheden en jouw verwachtingen.

Tijdens het bezoek overlopen we samen jouw project. Wil je je oude bad of douche laten vervangen door een nieuwe? Wil je een nieuw toilet laten plaatsen? Of droom je van een volledige renovatie van je badkamer?

2.    Subsidie-aanvraag

Mogelijk komt je renovatieproject in aanmerking voor een subsidie. Hier lees je er alles over. Afhankelijk van het type subsidie, dient de aanvraag voor of net ná de werken te worden ingediend.

CK Service bekijkt graag samen met jou of de renovatie van je badkamer aan de voorwaarden voldoet voor een financiële tegemoetkoming.

3.    Duidelijk offerte

Zodra we een duidelijk overzicht hebben van de geplande werken ontvang je van CK Service een duidelijke offerte voor je badkamerrenovatie. Wil je graag op voorhand al een ruwe schatting van hoeveel een badkamer van CK Service kost? Hier lees je enkele richtprijzen.

4.    Renovatie badkamer

Ga je akkoord met de offerte? Dan gaan we aan de slag! Voor het vervangen van een oud bad of een oude douche hebben we ongeveer 1 dag tijd nodig. Dat geldt ook voor het plaatsen van een nieuw (hang)toilet. Een volledige renovatie van je badkamer duurt iets langer. Reken daarvoor ongeveer op 1 week. Lees hier alles over de doorlooptijd voor de renovatie van je badkamer.

5.    Dienst na verkoop

Wanneer we de renovatie van je badkamer afronden, controleren en testen we alles uitvoerig. We tonen je ook graag hoe je je nieuwe badkamer zo goed mogelijk kan onderhouden zodat alles langer meegaat.

Duikt er na de plaatsing toch een probleem op? Dan kan je ons altijd contacteren via onze dienst na verkoop. Wij helpen je graag!

Renovatie van je badkamer? Bij CK Service kan het snel, zonder verlies van kwaliteit

Bij CK Service doen we er alles aan om met een minimum aan stof en breekwerk een maximaal resultaat te halen. We werken snel, maar dat heeft geen invloed op de kwaliteit van je badkamer: wij staan garant voor een professionele plaatsing en kwaliteitsvolle materialen.

Wil je je droom waarmaken en de renovatie van je badkamer opstarten? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend eerste gesprek. Tot binnenkort!

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...