X
 

Jouw badkamer renovatie: welke prijs betaal je bij CK Service?

Wil je snel een kwaliteitsvolle nieuwe badkamer? Dan is CK Service de geknipte partner. Al is de badkamer renovatie prijs natuurlijk ook een belangrijke factor om rekening mee te houden voor je renovatieproject.

Daarom geven we je graag enkele richtlijnen mee. Een nieuwe douche, een nieuw toilet of een volledige badkamer renovatie? De prijs bij CK Service vind je hieronder.

Kleine badkamer renovaties

Badkamer renovatie: prijs van een nieuwe douche

Wil je enkel een mooie en comfortabele douche? Bij CK Service heb je al een nieuwe douche vanaf €6000 inclusief btw!

Echt álles is inbegrepen in deze prijs: de afbraak, het aanpassen van je leidingen, het verwijderen van je oude bad of douche en het meenemen van al het afval.

Badkamer renovatie: prijs van een nieuw toilet

Laat je enkel een nieuw toilet plaatsen? Dat kan bij CK Service al vanaf €1700 inclusief btw. Ook hier is alles inbegrepen, van afbraak tot afwerking.

Volledige badkamer renovatie

En hoeveel kost een volledige badkamer renovatie? De prijs voor een volledige renovatie hangt sterk af van de situatie: de grootte van je badkamer, welke werken we precies moeten uitvoeren, welke douche en meubels je kiest, …

Het is daarom nogal moeilijk om vooraf een exacte prijs te bepalen voor een totale badkamer renovatie. Bij CK Service streven we naar transparantie en klanttevredenheid, dus we gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen binnen ieders budget en stellen een offerte op maat voor.

Wil je graag weten hoeveel jouw badkamer renovatie zal kosten? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een offerte op maat of een afspraak. We komen graag bij je langs om je nieuwe badkamer vrijblijvend te bespreken!

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...