X
 

Kan CK Service mijn douche aanpassen voor senioren?

Ook wanneer je een dagje ouder wordt, wil je je op een veilige en comfortabele manier kunnen wassen. Een bad nemen lukt niet altijd meer zo vlot als vroeger, dus een douche voor senioren is de ideale oplossing.

Bij CK Service begrijpen we dat heel wat mensen het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Ook wanneer ze een meer gezegende leeftijd hebben. Daarom helpen we graag je douche aanpassen voor senioren.

Welke aanpassingen kan CK Service maken?

Om te beginnen hebben veel van onze douches een lage instap. Met zo’n 3 cm hoogte zijn ze zelfs de laagste in de markt. Wil je liever helemaal geen drempel? Dan kunnen enkele douches voor senioren ook worden ingewerkt in de vloer van uw badkamer waardoor je helemaal geen niveauverschil merkt.

We maken het risico op vallen graag nog kleiner door te werken met een antislip laag op de bodem van onze douches. Bovendien plaatsen we bij onze Kinemagic Serenite serie, indien gewenst, een douchestoel en ergonomische veiligheidsgrepen zodat je op je gemak kan genieten van een heerlijke douche.

Onze Kinemagic Serenite Plus is de meest complete en veilige douche voor senioren in ons aanbod met een ergonomisch zitje, comfortabele handgrepen, een brede deuropening, een lage instap (of ingewerkt), antislip afwerking en veel meer. Neem zeker een kijkje tussen onze douches voor een volledig overzicht.

Wil je je douche graag aanpassen voor senioren?

Wil je op je oude dag graag veilig, comfortabel en stijlvol douchen? Dan helpt CK Service je graag! Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie! Wij komen graag bij je langs om te bekijken hoe we je badkamer of douche nóg veiliger kunnen maken. Tot binnenkort!

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...