X
 

Wat zijn de voordelen van een badkamerrenovatie door CK Service?

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Bij CK Service kun je terecht voor een snelle, propere en kwaliteitsvolle badkamerrenovatie.

Wil je meer weten? Lees dan snel verder! Hieronder ontdek je de voordelen van een badkamerrenovatie door CK Service.

1. Een snelle badkamerrenovatie

Je wil natuurlijk dat je badkamerrenovatie zo snel mogelijk verloopt. Zolang de verbouwing duurt kun je immers je badkamer niet gebruiken.

CK Service plaatst unieke douches van het merk Kinedo zonder siliconen. Daardoor kunnen onze douches meteen na de plaatsing gebruikt worden.

Bij een volledige badkamerrenovatie werken we met grote keramische wandpanelen. Deze panelen zijn niet alleen erg duurzaam, maar kunnen ook erg snel geplaatst worden.

Bovendien plaatsen we ze bovenop de bestaande tegels of andere wandbekleding, waardoor we minder tijd verspillen aan breekwerk.

Het resultaat? We vervangen je bad of oude douche door een nieuwe douche in amper 1 dag. Een volledige badkamerrenovatie duurt slechts 1 week.

2. Zo proper mogelijk

Een badkamerrenovatie brengt heel wat stof en vuil met zich mee – daar kun je niets aan veranderen, toch?

Fout! Hoewel we stof en vuil niet volledig kunnen vermijden, doet CK Service er alles aan om jouw badkamerrenovatie zo proper mogelijk te laten verlopen.

Doordat we breekwerk zoveel mogelijk vermijden (zie boven) maken we bijvoorbeeld heel wat minder stof.

Maar onze voorzorgsmaatregelen gaan verder. Zo nemen we bijvoorbeeld een afzuigsysteem mee om zoveel mogelijk stof op te vangen.

Ten slotte nemen we bij elke badkamerrenovatie ook al het afval met ons mee – zowel de materialen van je oude badkamer als het afval van de nieuwe materialen.

3. Kwaliteitsvolle plaatsing én materialen

Hoe snel en proper je badkamerrenovatie ook verloopt, het belangrijkste is misschien wel de kwaliteit van de plaatsing en de gebruikte materialen.

Bij CK Service weet je zeker dat je badkamer volgens de regels van de kunst geplaatst wordt. We hebben een jarenlange ervaring in het plaatsen van badkamers.

Bovendien wordt elk project opgestart en mee uitgevoerd door één van onze zaakvoerders, en voeren we al onze projecten van A tot Z zelf uit.

Daarnaast gebruikt CK Service steeds materialen van hoge kwaliteit binnen jouw budget. Zo kiezen we voor keramische wandpanelen omdat ze niet alleen duurzamer en goedkoper zijn, maar ook omdat ze krasvrij blijven en makkelijk te onderhouden zijn.

Door het gebruik van keramische wandpanelen biedt CK Service voor iedere badkamer steeds een oplossing. Wanneer het bijvoorbeeld niet mogelijk is om een cabine te plaatsen, kunnen we door gebruik te maken van de keramische panelen toch een douche voorzien. We kunnen de panelen aanpassen aan de omstandigheden door ze ter plekke op maat te zagen.

Een overzicht van onze kwaliteitsvolle douchecabines vind je hier.

4. Een persoonlijke service

CK Service komt graag bij je langs om je badkamerrenovatie te bespreken. We denken met je mee en zoeken samen met jou naar de beste oplossing voor jouw situatie.

Bij de start van je project overlopen we een laatste keer met jou de plannen, zodat we alles tot in de puntjes juist kunnen plaatsen.

Na het voltooien van de badkamerrenovatie tonen we je hoe alles precies werkt, zodat je meteen kunt genieten van je nieuwe badkamer.

Wist je dat we bij CK Service zelfs helpen bij de aanvraag van je renovatiepremies voor je nieuwe badkamer? Dankzij deze premies kan je tot € 5000 terugkrijgen voor je badkamerrenovatie! Een volledig overzicht van de verschillende premies vind je hier.

We plaatsen dus niet alleen in 1 dag tijd een veilige en comfortabele douche op maat, we wijzen je ook de weg doorheen het papierwerk.

CK Service is dé partner voor je badkamerrenovatie

Je leest het: een badkamerrenovatie van CK Service heeft heel wat voordelen. Bovendien werken we in heel België.

Overtuigd? CK Service voert met veel plezier jouw badkamerrenovatie uit. Contacteer ons meteen voor een offerte op maat!

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...