X
 

Wat is een Japans toilet?

Waarom je billen schoonmaken met wc-papier als het ook op een andere en vooral zachtere manier kan? CK Service heeft dé oplossing voor jou: het Japans toilet. Wat dit toilet precies is en hoe het werkt? Wij leggen het je graag uit!

Wat is een Japans toilet?

Een Japans toilet of douche-wc is voorzien van tal van extraatjes die je niet bij een standaard toilet kan terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan een automatisch deksel, een systeem dat geurtjes neutraliseert en een verwarmde wc-bril.

Het belangrijkste kenmerk van het douchetoilet? Je hoeft helemaal geen wc-papier meer te gebruiken. Het toilet zorgt zelf op een zachte manier voor een grondige reiniging met water en lucht. Dit zorgt voor een fris en hygiënisch gevoel de hele dag door!

Hoe werkt het?

Een Japans toilet is in de eerste plaats vooral gericht op comfort en gebruiksgemak. Via een sensor merkt het op dat je dichterbij komt en opent op dat moment automatisch het deksel en warmt de wc-bril op. ’s Nachts zorgt een klein lampje ervoor dat je je makkelijk kan oriënteren.

Ben je klaar? Via de afstandsbediening activeer je de douchearm die je billen schoonmaakt met een warmwaterstraal. Je kan de stand en de intensiteit van het water aanpassen naar eigen voorkeur en voor vrouwen is de douchearm zelfs voorzien van een extra verlengstuk: de ladydouche. Je rondt het proces af met een droging.

De keramische pot van het Japans toilet is zo ontworpen dat er geen randen, hoeken of onbereikbare zones zijn. Doorspoelen gebeurt daardoor grondig en bovendien opvallend stil. Last van geurtjes? Het Japans toilet filtert en neutraliseert onaangename geurtjes zodat je de kamer daarna niet hoeft te ventileren.

Waarom een Japans toilet?

Het belangrijkste voordeel van het Japans toilet is dat het wc-papier vervangt door water. Het is daardoor niet alleen comfortabel, maar komt ook van pas voor personen met aambeien, vrouwen die net bevallen zijn of personen met andere medische problemen.

Een douchetoilet van CK Service ziet er bovendien mooi uit, is gemaakt van kwaliteitsvolle materialen en zit boordevol handige functies.

Ben jij klaar om wc-papier uit je badkamer te bannen? En wil jij ook genieten van een langdurig fris en hygiënisch gevoel? CK Service plaatst met plezier jouw Japans toilet. Aarzel niet om ons te contacteren voor een offerte op maat!

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...