X
 

Wat zijn de nadelen van een badkamer renovatie zonder breken?

Een badkamer renovatie zonder breken heeft verschillende voordelen. Zo gaat het niet alleen sneller, maar wordt er ook minder stof gemaakt. Het is dan ook een ideale manier om je badkamer te renoveren in je bestaande woning.

Maar zijn er ook nadelen verbonden aan een badkamer renovatie zonder breken? Je ontdekt het hieronder!

Niet afwijken van de bestaande infrastructuur

Wanneer we bij CK Service je oud(e) bad, douche of toilet weghalen, gebruiken we de bestaande aansluitingen en afvoeren om onze nieuwe materialen op aan te sluiten. Je nieuwe wc of douche komt daardoor op de plaats te staan waar je oude bad, douche of wc al stond.

Had jij een andere indeling van je badkamer in gedachten? Droom je al langer van een douche op een andere plek dan je bestaande exemplaar? Dan kan je onderling wel switchen, zoals een douche op de plek waar je bad of wc stond. Maar een totaal andere plek waar geen leidingen zijn, dat is met een badkamer renovatie zonder breken niet mogelijk.

Om een snelle, kwalitatieve badkamer renovatie zonder breken te garanderen, moeten we werken met de leidingen die voorzien zijn en kunnen we dus moeilijk ‘afwijken’ van de bestaande infrastructuur.

Uiteraard kunnen wij je ook dan nog steeds helpen met je badkamer renovatie en beperken we ook dan het breekwerk tot een minimum.

De toestand van de bestaande infrastructuur

CK Service kan je in 1 dag je oude bad of douche vervangen door een nieuw exemplaar. Voor een volledige nieuwe badkamer hebben we ongeveer 1 week nodig. Maar naast de professionele plaatsing, hoge kwaliteit en snelle service, moeten we altijd roeien met de riemen (of voorzieningen) die we hebben.

Natuurlijk passen we steeds de bestaande leidingen aan op maat van je nieuwe wc of douche, maar als de bestaande infrastructuur van leidingen en afvoeren te verouderd en/of in slechte staat zijn, zit er niks anders op dan deze te vervangen.

En daar zijn we bij CK Service liever eerlijk over dan dat we de douche of wc alsnog installeren en je enige tijd later met lekken of verstoppingen komt te zitten. Want om die opgelost te krijgen, zijn waarschijnlijk wel grotere breekwerken nodig en dat is zonde van je nieuwe wc of douche.

Ga dus altijd goed na in welk jaar de leidingen en afvoerbuizen geïnstalleerd (of vervangen) werden. Breng CK Service bij je aanvraag hiervan op de hoogte zodat wij eventueel mee advies kunnen geven over de renovatie van je badkamer. Uiteraard kunnen we je ook altijd helpen bij een badkamerrenovatie waar iets grotere breekwerken voor nodig zijn.

Een specialist nodig? CK Service helpt je graag!

Bovenstaande voorbeelden tonen aan dat er zelfs voor een badkamer renovatie zonder breken best een specialist aan te pas komt. Zo ben je zeker van de kwaliteit van je nieuwe badkamer. CK Service helpt je graag bij je badkamer renovatie zonder breken. Aarzel niet om ons te contacteren voor een eerste, vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...