X
 

Onze toiletten

Renovatie van je toilet: comfortabel én stijlvol naar de wc dankzij CK Service

Een toilet moet in de eerste plaats natuurlijk comfortabel zijn, maar dat staat niet in de weg dat het ook mooi en stijlvol kan zijn. Bovendien is het ene toilet het andere niet. Ontdek hieronder de verschillende soorten toiletten die je bij CK Service vindt voor de renovatie van je toilet.

De toiletten van CK Service

Staand toilet

Het staand toilet is het klassieke toilet zoals we het allemaal kennen. Bij CK Service kun je terecht voor een comfortabel en stijlvol staand toilet voor de renovatie van je toilet, van een klassiek tot een meer modern design.

Hangtoilet

Een hangtoilet heeft heel wat voordelen. Zo is het makkelijker om te poetsen en is het comfortabeler. Je kan immers zelf de hoogte kiezen waarop het toilet geplaatst wordt. Bovendien ziet een hangtoilet er gewoon eleganter en moderner uit.

CK Service heeft 3 verschillende modellen:

  • een standaard hangtoilet,
  • een compact hangtoilet dat past in iedere badkamer of toiletruimte,
  • een hangtoilet zonder spoelrand, waardoor er geen kalk of vuil achter de spoelrand kan blijven zittten.

Verhoogd toilet

Een verhoogd toilet is (zoals de naam ook zegt) hoger dan een standaard toilet. Dit hogere ontwerp biedt heel wat voordelen voor ouderen of mensen met beperkte mobiliteit. Met zo’n 460 mm hoogte is het makkelijker om te gaan zitten en na gebruik weer recht te staan.

Het verhoogd toilet heeft geen spoelrand waardoor er geen vuilresten kunnen achterblijven, wat veel hygiënischer is. Het is verkrijgbaar met automatische sluitfunctie (softclose) en afneembare zitting. Het verhoogd toilet combineert functionaliteit, comfort en veiligheid in een elegant design dat in elke badkamer past.

Heb jij een verhoogd toilet nodig om comfortabel naar de wc te kunnen gaan? Neem dan contact met ons op.

CK Service - Lima

Lima Japans douchetoilet

Een douchetoilet is een variant van het Japans toilet, waarbij een warmwaterstraal je billen proper maakt na een toiletbeurt.

Ons Lima douchetoilet heeft verschillende opties: een warme bidetdouche, een zachte ladydouche en zelfs een massagemenu. Met de afstandsbediening kan je de waterdruk en -temperatuur personaliseren en de positie van de sproeiers instellen. Nadien droog je je billen met de föhn. Toiletpapier is dus niet meer nodig. Naar het toilet gaan was nog nooit zo aangenaam!

Nog een laatste voordeel: een douchetoilet is heel hygiënisch. De sproeier reinigt zichzelf bij elk gebruik en het toilet en de bril zijn extra beschermd tegen bacteriën dankzij hun speciale coating.

Wil je je eigen douchetoilet? Het Lima douchetoilet is verkrijgbaar als hangend en staand toilet. Contacteer ons voor meer informatie, we helpen je graag verder.

Vergruizer

Heeft je badkamer nog geen moderne (brede) afvoer voor je toilet? Dan is een vergruizer de beste oplossing. Die vermaalt de ontlasting en het gebruikte toiletpapier, die vervolgens samen met het spoelwater kunnen worden afgevoerd via de afvoer van de douche.

Een vergruizer wordt vooral ingezet in badkamers in oudere huizen, maar laat in principe toe om een toilet te installeren waar je maar wilt – zolang er maar een gewone (smalle) afvoer ligt.

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...