X
 

In welke regio’s is CK Service actief?

We krijgen regelmatig de vraag in welke regio’s we actief zijn. Wij komen zelf uit Berlaar, naast Lier. Of dat is toch waar ons hoofdkantoor gelegen is, want overdag zitten we meestal in de auto, onderweg naar klanten. We rijden heel het land rond voor klantbezoeken, installaties en renovaties.

Eigenlijk is het antwoord dus heel eenvoudig: we plaatsen onze douches in heel het land. Van aan de kust tot in het verre Limburg: we komen graag bij jou langs voor je badkamerrenovatie of om je bad in 1 dag te vervangen door een douche.

Behalve Belgische helpen we ook graag Nederlandse klanten, al hangt het in dit geval wel af van de precieze locatie. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Zo, nu kun je ons met een gerust hart contacteren om je bad te laten vervangen door een douche of voor een volledige nieuwe badkamer. Laat dus snel je gegevens achter via ons contactformulier en we nemen spoedig contact met je op om een afspraak in te plannen.

Tip: wil je graag eens kennismaken met CK Service of onze producten? Hou dan zeker onze website en sociale media in de gaten, want je kan ons regelmatig bezoeken op beurzen in heel Vlaanderen.

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...