X
 

Project Heverlee: Een douche in de berging op het gelijkvloers

Voor veel mensen is een berging een handige plek voor wat extra opslagruimte. Anderen zien ook andere mogelijkheden. Zo kiezen sommigen ervoor om hun berging om te bouwen tot (kleine) badkamer.

Handig voor grote gezinnen of families die hun woning delen met verschillende generaties in een kangoeroewoning. Of voor mensen die een dagje ouder worden. Een douche in de berging op het gelijkvloers biedt immers veel comfort voor ouderen die door hun leeftijd moeilijker de trap op geraken.

Deze klant uit Heverlee wou graag een tweede badkamer voorzien in zijn woning. Daarom contacteerde hij CK Service om een douche in zijn berging te laten installeren. Hij koos voor een Kocoon-douche die hij helemaal op maat kon samenstellen. CK Service plaatste de douche en boiler in zijn berging.

Wil jij ook een douche in je berging? Of heb je een andere ruimte in je huis die je een nieuwe bestemming wil geven als badkamer? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...