X
 

Project Berlaar: Een nieuwe douche in marmerlook met douchezitje

Een bad in je badkamer is handig met kleine kinderen in huis. Of om even lekker te ontspannen. Maar als je straks een dagje ouder wordt, is een bad nemen vaak heel wat minder ontspannend. Zeker als je mobiliteit en flexibiliteit wat minder zijn dan enkele jaren geleden.

Kan je dan nog wel thuis blijven wonen met de kans op uitschuivers of andere ongevallen? Natuurlijk! Maar dan moet je wel bereid zijn om je badkamer aan te passen aan je huidige behoeften. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!

Dat had deze klant uit Berlaar goed begrepen. Door haar leeftijd was de vrouw des huizes minder mobiel geworden. Een bad nemen was daardoor niet meer zo comfortabel. Ze contacteerde CK Service om haar bad te laten vervangen door een nieuwe douche in marmerlook, inclusief douchezitje. Daardoor kan de klant nu nog jarenlang van een heerlijke douche genieten.

Zit jij thuis ook nog met een oncomfortabel bad in je badkamer? Wil jij graag weer in alle veiligheid kunnen douchen? Geen probleem, CK Service vervangt je bad graag door een nieuwe douche. Contacteer ons voor meer informatie.

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...