X
 

Project Berlaar: Van bad naar douche in 1 dag tijd

Jarenlang maakte deze klant uit Berlaar gebruik van zijn bad om zich te wassen. Na verloop van tijd namen de eigenaars alleen nog maar een douche in het bad. Een badscherm bood de ideale oplossing om spatten tegen te gaan.

Toen de eigenaars echter een jaartje ouder werden, wilden ze uit voorzorg het bad laten vervangen door een nieuwe douche. De opstap in het bad was immers redelijk hoog en ook al had het douchescherm prima dienst bewezen, mogelijk was de constructie niet helemaal veilig voor op hun oude dag.

Daarom contacteerden ze CK Service voor een nieuwe douche. Wij haalden het bad in 1 dag tijd weg en installeerden een nieuwe, comfortabele douche in de plaats. Nu kunnen de eigenaars met een gerust hart nog enkele jaren thuis wonen en genieten van een heerlijke douche.

Wil jij je bad ook graag uit voorzorg laten vervangen? Wil jij zonder zorgen nog jarenlang thuis genieten van een heerlijke douche? Aarzel dan niet om ons te contacteren. In 1 dag tijd vervangen we je bad al door een nieuwe douche.

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...