X
 

Project Lier: Een onderhoudsvriendelijke douche

We zien het bij CK Service helaas al te vaak voorkomen: een doucherenovatie waarbij niet de meest geschikte materialen zijn gekozen, met alle gevolgen van dien. Dat zorgt meestal voor problemen zoals vocht, schimmel of lekken. Vervelend!

Dat was ook het geval in deze badkamer in Lier. Dit gezin had een mooie inloopdouche, maar door een teveel aan vocht in de badkamer, werden de muren beschadigd. De kans was groot dat er op termijn schimmel zou ontstaan in deze badkamer.

Gelukkig had CK Service een oplossing. We installeerden een onderhoudsvriendelijke douche in Kerlite, een uiterst sterk materiaal dat we boven op de bestaande tegels plaatsten. Geen breekwerk dus!  Omdat de Kerlite wandpanelen bovendien uit 1 stuk bestaan, zijn er bijna geen voegen in je douche en is de kans op vochtproblemen en schimmel veel kleiner.

Heb jij thuis ook last van een vochtprobleem in je badkamer? Wil je schimmel vermijden? Kies dan voor een onderhoudsvriendelijke douche in Kerlite! CK Service helpt je graag bij de installatie van je douche of de renovatie van je badkamer. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...