X
 

Project Putte: een veilige, stijlvolle badkamer op maat van de klant

Bij CK Service krijgen we regelmatig de vraag om een badkamer aan te passen aan de noden van élk gezinslid. Soms gaat het over mensen die een dagje ouder worden en zonder zorgen willen genieten van een heerlijke douche. Vaak komen we ook verhalen tegen van mensen met een handicap, spierziekte of andere -al dan niet aangeboren- afwijking. Hun aandoening zorgt ervoor dat het nemen van een douche in een standaard badkamer geen alledaagse gebeurtenis is.

Zo veel verschillende mensen en verhalen, maar allemaal zijn ze op zoek naar hetzelfde als het op hun badkamer of douche aankomt: veiligheid. Gelukkig bestaan er vandaag oplossingen waardoor ook zij in alle rust en comfort een douche kunnen nemen. En een aangepaste badkamer hoeft niet per se een lelijke badkamer te zijn. Zo bewijst ook dit project in Putte waar CK Service een nieuwe, veilige badkamer installeerde op maat van de klant.

Wil jij ook je douche of badkamer laten aanpassen aan jouw behoeften? Weet dan dat er oplossingen zijn. CK Service luistert graag naar jouw verhaal om te kijken waar we kunnen helpen. Aarzel niet om ons te contacteren.

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...