X
 

Project Beveren-Waas: een nieuwe veilige douche voor senioren

Heel wat ouderen blijven langer zelfstandig thuis wonen. Begrijpelijk, want dat is de plek waar hun kinderen en kleinkinderen zijn opgegroeid, waar ze de buurt kennen en waar ze jaren van hun leven samen hebben doorgebracht.

Alleen is het huis dat ze lang geleden hebben gekocht niet aangepast aan hun huidige leeftijd, waardoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan valpartijen in de badkamer.

Het overkwam onze klant uit Beveren-Waas. Hij gleed uit in bad, en kon er door zijn gezegende leeftijd niet meer zelf uit. Doordat hij bovendien alleen woont, duurde het enkele uren voordat hij uit zijn hachelijke situatie bevrijd kon worden. Tijd voor een oplossing!

De klant contacteerde CK Service voor een nieuwe douche. We haalden in 1 dag het bad weg en installeerden een nieuwe, veilige douche voor senioren in de plaats. De douche heeft nu een lage opstap, meerdere handgrepen en een opklapbaar douchezitje zodat de klant in zijn eigen huis kan genieten van een veilige douche.

Word jij een dagje ouder en wil je graag op een veilige manier thuis blijven douchen? CK Service vervangt je bad graag door een veilige, comfortabele en stijlvolle douche voor senioren. Neem gerust contact met ons op voor je kennismakingsgesprek.

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...