X
 

Project Merksem: Comfortabele douche met douchezitje en handgreep

De badkamer is mogelijk een van de gevaarlijkste plekken in huis. Denk maar aan een gladde vloer, een gevaarlijk opstapje in je bad of te weinig houvast in je douche… Valpartijen zijn bijna onvermijdelijk.

In een oude badkamer is het risico mogelijk nog groter. Ondanks de huidige populariteit van retro interieurs, staan de materialen en technologieën van vandaag een stuk verder dan enkele jaren geleden. Tegenwoordig kunnen we die valpartijen dus voorkomen dankzij enkele slimme aanpassingen.

Zo konden we ook deze klant uit Merksem helpen. De klant gebruikte het bad enkel nog om te douchen omdat hij bang was om te vallen. Jammer, want een badkamer zou een plek van rust en ontspanning moeten zijn.

Daarom ging CK Service aan de slag. We haalden het bad met douchescherm weg en installeerden een nieuwe douche in de plaats. Voor een extra veilige ervaring plaatsten we een douchestoel en een ergonomische handgreep in de douche. Nu kan de klant in alle comfort genieten van een ontspannende douche.

Voel jij je niet helemaal op je gemak in je badkamer? Ben je bang voor ongevallen of valpartijen? Neem contact op met CK Service. We bekijken graag samen met jou wat je badkamer nodig heeft om er weer een veilige plek van te maken.

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...