X
 

Project Nijlen: Een douche met douchezitje voor later

Een huis of appartement, dat koop je meestal voor de lange termijn. Veel mensen willen graag minstens 10, 20 tot zelfs 40 jaar in hun huis kunnen blijven wonen. Maar stel jezelf eens de vraag: hoe oud zal jij na zoveel jaar zijn? En gaat je huis dan nog aangepast zijn aan je leeftijd 

Daarom is het in sommige gevallen interessant om nu al aanpassingen te maken die ervoor zorgen dat je straks langer thuis kan blijven. Dat vond ook dit gezin uit Nijlen. Toen ze hun nieuwe huis kochten, wilden ze hun bad graag laten vervangen door een nieuwe douche. Een douche mét een opklapbaar douchezitje. 

Zo’n douchezitje kan je jarenlang netjes opgeklapt laten. Je hebt er geen last van en merkt zelfs bijna niet dat het er is. En als het op latere leeftijd toch nodig wordt, komt het douchezitje goed van pas.   

Wil jij ook een nieuwe douche met douchezitje? Of maak je je zorgen over ‘je oude dag’? Dan komen wij graag bij je langs om de mogelijkheden te bekijken. Samen met jou zoeken we naar een oplossing om zo lang mogelijk veilig thuis te douchen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.  

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...