X
 

Project Sint-Katelijne-Waver: Nieuwe douche en duurzame wandpanelen

Omdat CK Service geen showroom heeft, nemen we regelmatig deel aan (ver)bouwbeurzen zoals BIS, Bouw & Reno of Ideaal Wonen. Het is de perfecte gelegenheid om de kwaliteit van onze producten te inspecteren en meteen al je vragen te stellen. Over de aanvraag van je renovatiepremie bijvoorbeeld.

Deze klant uit Sint-Katelijne-Waver kwam een kijkje nemen aan onze beursstand omdat ze op zoek waren naar een oplossing voor hun badkamer. Ze wilden hun bad laten weghalen en de badkamermuren laten bekleden met een onderhoudsvriendelijke én mooie wand.

CK Service raadde hen een nieuwe en gebruiksvriendelijke douche aan. Deze douche is voorzien van handgrepen en een douchestoel zodat klanten zonder zorgen kunnen genieten van een heerlijke douche, ook op hun oude dag.

Voor de muren werd gekozen voor Kerlite wandpanelen. Deze worden over je bestaande badkamertegels of wandbekleding geplaatst. Kerlite wandpanelen zijn slijtvast, duurzaam en worden met een minimum aan voegen geïnstalleerd. Hier lees je alles over de voordelen van Kerlite voor je badkamer.

Met slechts enkele aanpassingen – de douche en de badkamermuren – kreeg deze badkamer een totale make-over.

Wil jij je bad ook laten vervangen door je douche? Wil je de kwaliteit van onze douches en Kerlite wandpanelen bekijken? Kom dan zeker eens een kijkje nemen op een van de beurzen. Op onze website en sociale media kan je de laatste updates daarover terugvinden. Uiteraard mag je ons ook altijd contacteren voor meer informatie. We beantwoorden met plezier al je vragen.

Waarom kiezen voor CK Service?

We werken in heel België

Alle werken in eigen beheer (Kunnen we het niet? Dan doen we het niet!)

Zaakvoerder werkt mee aan je project

100’en tevreden klanten tonen je met plezier hun badkamer

We zoeken samen met jou naar de beste oplossing

We helpen je bij het aanvragen van de renovatiepremie

Afzuigsysteem om stof te beperken

We nemen al het afval mee

Vragen of interesse?

  • Bv. online advertentie, flyer, mond-tot-mond, beurs, ...